New jacket

Længe ventet update!

Kære søde læsere

Vi må endnu engang undskylde mange gane på den manglende aktivitet her på bloggen.
Selvom vi er to og man skulle tro at det var nemmere at holde bloggen opdateret, har vi begge utroligt travlt for tiden. Der sker mange ting i vores liv som gør, at tiden er knap og frem for at blogge vælger vi at slappe af mens vi kan.
For mit vedkommende har der været nogle private ting som har forhindret mig i at skrive ting og sager her på bloggen, men det vil der snart blive lavet om på. Èn af grundende er, at jeg er flyttet til et nyrenoveret hus, hvor der ikke er internet. Jeg kan bruge det internet som er på vores gymnasium, men det skal jo helst bruges til skolerelaterede ting (.. haha..)

Både S og jeg bruger vores tid på at slappe af. Som sagt har vi gang i rigtig mange ting og det er så sjældent at vi rent faktisk har tid til at slappe af, men når tiden endelig kommer, prioriterer vi afslapning frem for blogging. Det er selvfølgelig ærgerligt, men det er nødvendigt, for vi skal jo også passe på os selv.
Nok om  hvor hårdt vi har det for tiden – vi vender stærkt tilbage!

Er der stemning for en giveaway? Hvis ja – like dette opslag på facebook-like-knappen nedenfor indlægget!

Lige nu hygger vi og er fast besluttet på at bloggen skal op at køre igen.
Vi er i gang med at kontakte forskellige folk, for at få en giveaway stablet på benene, og hvad vi finder på, kan I godt glæde jer til!
Vi drikker te, slapper af og hygger med blog.

// Agerled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New jacket