I quit - yeah right

Skole, vind og vejr

Det står dumt stille på bloggen og jeg beklager meget på både mine og S’ vegne. Der sker rigtig meget lige for tiden.
Det her bliver en hurtig update.
Skoleåret skrider frem med hastige skridt og jeg er snart færdige med det første halve år af 2.g. Jeg begynder stille og roligt at mærke den berømte bombe af lektier, men jeg prøver at holde alt kørerne på skinner – skole, venner, familie osv… Det kan til tider være hektisk, men så har jeg altid S at tale med om sådan nogle ting.
Jeg har netop holdt årsfest med min klasse og alle de andre 2.gere på gym. Det var lidt hårdt at skulle holde årsfesten. Det kræver overraskende meget energi, planlægning og godt humør at skulle holde hovedet koldt.
Apropos koldt , så er vinteren da virkelig kommet til kære lille Danmark (kliché at tale om vejret, men seriøst) Det er virkelig alt for koldt uden for! Pels og vinterfrakker, halstørklæder og vanter er fundet frem, for at holde varmen!

Jeg vil holde her, så det ikke bliver for tungt. Jeg vil slutte af med at love at der snart kommer noget lækkert på bloggen, så det kan i godt glæde jer til!

// Agerled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I quit - yeah right