L.O.C. og Loui

Ain’t no time for blogging

Undskylder for den ringe blogning på det seneste. Jeg beklager dybt, men tiden har simpelthen ikke været der til det. Jeg er i fuldgang med mit kørekort og foruden det, har jeg næsten lige afsluttet en heftige uge fyldt med afleveringer. På mandag har jeg en AT eksamen i vente, så nu ved jeg da i det mindste hvad min weekend skal gå med. Juhu.
Med et kamera på selvudløser, har jeg om et lille plaster på såret(fra den manglende blogning fra min side af) valgt at smide nogle pokkers iscenesatte december billeder op.

//Àsa

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

L.O.C. og Loui