Let's go to the beach each

Smokin’ tip!

Jeg elsker smokey eyes! Elsker, elsker, elsker dem! Det fede ved dem er, at alle kan have dem! Man kan dresse dem op og ned, så de passer til lejligheden. Man kan lave dem i de farver man har lyst. De er super sexede og enormt nemme at lave. Hvis man kan lave smokey eyes, kan man efter min mening, lave alle former for øjen makeup.

De er altid et hit til fester og jeg kunne blive ved med at rose dem, men dette indlæg skulle faktisk ikke handle om den sexede og elegante øjen makeup, nej, den skulle handle om et lille tip til makeup generelt.

Jeg ved ikke om jeg bare er uheldig når jeg, fredag aften gør mig klar til fest med S, foran spejlet færdigører mine smokey eyes og opdager at der ligger sort smulder under mine øjne fra eyeliner, kohl, øjenskygge eller mascara. Hvis jeg prøver at fjerne det ved at tørre mig under øjnene, efterlader det bare nogle grimme sorte streger. Inden det sker, skal du tænke tilbage på dette indlæg, for der er en simpel ting, som kan gøre, at du ikke når at lave grimme streger. Du skal, når du opdager det sorte smulder, finde noget tape. Ganske almindelig tape (ikke gaffa), rive et lille stykke af, klistre det afrevne stykke fast til huden under dine øjne, og når du forsigttigt hiver det af igen, vil det sorte, uønskede smulder sidde fast på tapen.

En tutorial om, hvordan man laver smokey eyes, kommer snart!

// Agerled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let's go to the beach each