Early christmas present

I’ve got a new coat

Nu har jeg langt om længe fået anskaffet mig en rigtig fin vinterfrakke. Den er second hand og nåede oprindeligt helt ned til læggen. Jeg må ærligt indrømme, at jeg aldrig har været god til lange frakker. Så derfor fik jeg hjælp af en god veninde til at sy den op, da mine syerske evner ikke er helt så imponerende. Resultatet er flot og jeg er ganske tilfreds. Det ærger mig dog lidt, at jeg ikke kan vise jer et før billede, men her er det færdige resultat i hvert fald.

// Àsa

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Early christmas present