Sneak-peek

Victoria’s Secret Fashion Show 2012

Victoira’s Secrets årlige fashion show er fyldt med glamour og de smukkeste modeller. Sidste år optrådte stjerner som Maroon 5 og Nicki Minaj, men i  år var det stjerner som Rihanna, Justin Bieber og Bruno Mars der indtog podiet, sammen med de verdenskendte modeller som Adriana Lima, Rosie Huntington-Whiteley og Alessandra Ambrosio(som btw under showet bar en bh dekoreret med 5200 perler, der er mere værd end 2500 dollars). Jeg har nu siddet i en hel time og savlet over billeder og små klip på youtube fra showet, som jeg bliver nødt til at dele det med jer!

// Àsa

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak-peek