Ugens eyecandy #10

Bright Crystal

Long time, no see er vidst det rigtige udtryk at bruge lige nu. Jeg har i længere tid ikke blogget fordi at jeg har været så dum, at smide min oplader til min mac væk. Det er vildt besværligt, ikke at være i besiddelse af en computer med strøm, men jeg har været så heldig, at jeg måtte låne en af C. Uheldigvis kommer der ikke en helvedes masse blogindlæg flyvende nu, da jeg har to-tre afleveringer jeg skal have styr på. Men derfor skal i da ikke for et lille indlæg, nu da jeg endelig har strøm.
Min far kom hjem fra Tyskland idag og havde købt en lille gave til mig. En Versace parfume der dufter fantastisk. Den har en sensuel duft med et miks af granatæble. Rigtig god!  Oven i det er det også en flot flaske/indpakning med lyserrøde farver.

// Àsa

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens eyecandy #10