"Shopping is cheaper than a psychiatrist"

Make it up

Da der har været efterspørgsel efter et indlæg af denne slags, kommer det her.
Det kommer til at handle om makeup, hvordan jeg ligger makeup og hvilke produkter jeg bruger.
1.   Jeg starter med en god fugtighedscreme, da makeup godt kan være trættende for huden. Når cremen så har fået lov til at trække i et par minutter, lægger jeg en foundation med en pensel. Hvis man har en meget ensartet hud, uden mange urenheder eller rødmen, kan man nøjes med at lægge foundation på de steder, men jeg lægger det i hele ansigtet.
2.   Når din foundation også har fået lov til at sidde et par minutter, kan det være en god idé, at bruge en consealer til at dække røde plamager, blå rander under øjnene osv. Den duppes på med fingerspidserne og giver et friskt look. Det er vigtigt at lægge consealeren oven på foundationen, da det kan ødelægge consealeren, hvis du gør det vice versa og det ville jo bare være synd.
3.   Når jeg er færdig med foundation og consealer bruger jeg en mineral foundation, som er en løs pudder, som bliver blended sammen med mineralerne i huden. Den ligger rigtig fint uden at se alt for makeupet ud. Jeg bruger en børste af ægte hår til at lægge min pudder. Jeg bruger en fra The Body Shop. Det har ikke været den dyreste, men det fungerer rigtig fint for mig.
4.   Jeg afslutter min “basis” med en fin blush, som jeg lægger lige under kindbenene, da det fremhæver dine kindben og giver en flot kant.
5.   Jeg har en fantastisk bryn optegner fra Chanel, som jeg bruger HVER dag! Det er virkelig et must have i en makeup-pung eller hvad man nu har sin makeup i.
6.   Når jeg er færdig med mine bryn, lægger min øjenskygge. Det er faktisk sjældent at jeg ikke fyrer den af med øjenskyggen. Jeg bruger mørkebrune nuancer. En brun over hele øjenlåget og en lidt mørkere i globelinien. Jeg afslutter med en meget lys (ikke helt hvid, men creme måske) under brynet for at “hæve” det lidt og i øjenkrogen ved næseryggen, for at åbne øjet.
7.   Efter det, har jeg en kohl som jeg bruger nederst i den yderste øjenkrog for at indramme øjet. Nogen kan bære det, andre kan ikke. Man må prøve sig frem for, at se om det er noget.
8.   Nu er det tid til at slutte af med mascara. Jeg bruger tre forskellige. Det har været værre og jeg har brugt op til seks forskellige, men jeg har lært at begrænse mig. Jeg bruger en for længde, en anden for fylde og den sidste er faktisk bare for at rette vipperne som jeg gerne vil have dem.
9.   Jeg håber at denne roman af et indlæg kunne være til hjælp eller inspirere lidt.
Det kan lyde som om at det tager en evighed. Det gør det ikke. Det hele handler om rutine.
På nederste billede er den omtalte makeup på S.

// Agerled

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Shopping is cheaper than a psychiatrist"