New in: Bodystocking

Sunday, sunshine, sunglasses

Hey babes. I søndags tog S og jeg til stranden og havde en enormt lækker dag. Det var virkelig alt for varmt til at lave alt andet end at ligge og sole eller hoppe i det kølige vand. Himlen var blå og solen skinnede, rigtig sommervejr! Bikinis, short shorts, flip flops, sunglasses, sunshine, loud musiv, the beach, no makeup. The list goes on. Da vi gik hjem fra stranden lavede vi lige et stop i byen, hvor vi nød en mojito på Under Uret.

Jeg kan se at S har lavet et indlæg om sin nye body. Jeg smider lige et indlæg ud om mine køb fra da jeg var i Odense og Oslo.

Kisses..
// Agerled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Bodystocking