Jack D - DIY

Tie Dye jeans

En af sommerens lækreste tendenser: Tie Dye. Jeg er vild med det print og jeg er sikker på at printet vil fortsætte med at blive, til engang ind i efteråret. Brug jeansene sammen med en casual strik om dagen til et afslappet look. Om aftenen kan du også bruge jeansene til et rocket outfit i byen.

Men i stedet for at bruge dyre domme på det, kan du selv lave det med noget klorrens, nogle gummibånd, en vaske balje og et par af dine gamle jeans.
Sådan gør du:
Start med at krølle benene sammen til en masse knuder med gummibåndene, der efter tag resten af jeansene og krøl dem helt sammen, til de er en knude.
Hæld tre dele af klorrenset og 3 dele vand ned i en balje, og placer så jeansene i baljen.
Lad dem ligge i 15-20 minutter. Hvis vandet ikke dækker jeansene helt, så kan du give dem ca. et kvarter på hver side. Det er en god ide at holde øje med dem, så du selv kan finde ud af hvor lyse du vil have dem. Derefter skyl dem i koldt vand og klip gummibåndene af, efter skal de bare vaskes almindeligt. Og sådan, så har du dine helt egne Tip Dye jeans!
// Àsa

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jack D - DIY