School shootings

That’s that sh*t I don’t like

Oh Lord, ved ikke rigtig om jeg er klar til at tage i skole i morgen. Jeg var lige blevet vandt til at sove længe og ikke lave noget. Det passede mig fint! Jeg vil glæde mig selv med, at der ikke er mere end 65 skoledage tilbage til læseferien. Wuhu! Det lyder umiddelbart ikke så slemt, så jeg tror, at det er hvad der vil holde mig godt kørende til næste ferie.
Nu er jeg allerede i gang med at brokke mig over, at ferien slutter, så jeg kan lige så godt køre den helt ud. Jeg skal have idræt i morgen. Fint nok, jeg kan godt lide idræt, så det er intet problem. Jeg finder ud af at vi skal have bip-test og det er her det går galt. Hvad tænker lærerne på? Det er jo første dag efter ferien!?!? Jaja, det skal nok blive sjovt.
I seng med mig, så jeg er frisk.

Sleep tight..
// Agerled

2

 • kathrine johansen

  Wow du er virkelig køn og synes dit hår er så smukt! :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine Àsa og Clara Agerled

   Mange tusind tak Kathrine! Jeg sætter pris på dit kompliment 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

School shootings