Make it up

D.I.Y NECKLACE

Lækre halskæder formår virkelig at løfte et outfit op til nye højder. Halskæden er et nemt accessorie at style og man kan hurtigt skabe et nyt og unkit look med den, som giver tilpas med opmærksomhed. Jeg har derfor forsøgt mig med min egen “unikke” halskæde, lavet af møtrikker og snørrebånd. Jeg beklager de manglende billeder efter de første par møtrikker er sat på, jeg blev revet så meget med at jeg glemte alt om billeder. Møtrikkerne er ikke helt lige, men jeg synes det er en fed detalje og er ganske tilfreds med resultatet.

 

// Àsa

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Make it up