New sneaks

The Crystal Bra

Så er den her, den længe ventede Crystal Bra. Både S og jeg har fået vores, så nu kan vi vidst godt dele linket med jer, så i selv kan få den glamourøse bra. Den sidder enormt godt! På billedet ses min og da den jeg modtog den, havde den et par stropper med palietter på, men det fungerede ikke rigtigt for mig, så jeg skiftede stropperne ud med nogle klassiske sorte. Som sagt, sidder den enormt godt og støtter rigtig godt! Der er ingen push-up i, hvilket fungerer rigtig fint.
Med hensyn til FactoryFox, er der en rimelig lang leveringstid. Jeg ved ikke om det var fordi jeg bestilte min i sommerferien og de alle sammen holde ferie, eller om det bare tager lang tid at lave den, men leveringstiden var omkring en måned. Fra jeg bestilte og betalte, til jeg modtog en ordrebekræftelse, gik der cirka to uger. Jeg blev meget utålmodig og skrev en besked til deres Facebook page, og de var rigtig hurtige til at svare og rigtig venlige. Konklusion er, at der er god service, på trods af den lange ventetid.
Dette link fører jeg videre til deres hjemme side, hvor man kan bestille.
I kan også følge dem på facebook via dette link.
Hav en rigtig dejlig dag!
Lots of love..
// Agerled

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New sneaks