Diggin' the crystal bra

Love on top

Okay, så dette er egentlig bare en tester, men linker alligevel til en sang som jeg synes er rigtig god. Den har en god rytme og jeg bliver glad hver gang jeg hører den.
Jeg vil lige se om jeg kan finde ud af det med at linke til youtube videoer og at videoen havner på bloggen, i stedet for at I skal ind på en ny side og sådan. Den skulle gerne have været større, men det kan være at jeg lige skal rode lidt med det og lære det ordenligt at kende.
Nyd aftenen/natten og musikken damer.Kisses..
// Agerled

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Diggin' the crystal bra